alttext

Textiltryck

Textiltryck är ett effektivt sätt att visa sitt varumärke.

Varje gång du är ute hos en kund eller på en arbetsplats exponeras ditt varumärke och genom detta kan du väcka ett intresse hos konsumenter och eventuella kunder.

Olika typer av textilier.

Vi trycker på många olika typer av textilier, allt från vanliga t-shirts till jackor, sweatshirts, arbetskläder, reflexvästar och kepsar. Vi har oftast alla storkelar och färger på t-shirts i lager och vår leverantör skickar sådant som vi ej själva lagerför inom 24 timmar. Har ni egen leverantör av firmakläder eller matchställ går det bra om ni levererar detta till oss så trycker vi på dessa och levererar tillbaka inom ca. 5 arbetsdagar.Varianter på tryck.

  • Print&Cut. Detta är en speciell vinyl som vi printar 4-färg på och sedan skär ut formen som sedan värms fast på textilen. Detta förfarande lämpar sig bäst om motivet har fler färger eller om det är ett fotografi som skall tryckas.
  • Skuren transfer. Här skär vi ut motivet i enfärgad vinyl som sedan värms fast på textilen. Det är låg startkostnad men varje exemplar tar längre tid att färdigställa. Enfärgstryck som passar bäst om det är en liten serie med text eller logotyp.
  • Screentryck. Här stryks trycket direkt på textilen genom en schablon. Här är det en dyrare startkostnad som stiger med antal färger. Produktionen är sedan betydligt billigare så detta alternativ är bäst när det handlar om större upplagor.
  • Screentryckta transfer. Här skapas en transfer genom screentryck. Motivet stryks på ett bakpapper och fler färger kan användas och sist applicerar vi ett specialanpassat textillim. Här är det en dyrare startkostnad som stiger med antal färger och appliceringen sker på samma sätt som vanligt transfer. Detta är det bästa alternativet när ditt tryck skall appliceras på många plagg men bara ett fåtal åt gången, t.ex för bemanningsföretag, idrottsklubbar eller föreningar som har högre omsättning på medlemmar eller anställda. Då kan vi ha vi ett lager på ert tryck för en snabb och smidig framtida produktion och leverans.

2013111815275721.JPG

Här screentrycks den andra färgen på ett textiltransfer

20131120101653661.jpg

Här är olika exempel på färdiga screentryckta textiltransfer.

20147875422204.jpg

Här är en tröja färdig och bakpappret tas bort.

Öppna designverktyget för textiltryck.

alttext

Designa och beställ online


alttext

Prislista (Inkl. moms)

  • 1st T-shirt standard
  • Tryck på bröst och rygg.
  • från 197kr inkl frakt.

Fördelar:

  • Tydliga färger.
  • Bra exponering av ditt varumärke.
  • Tål att tvättas många gånger.

Kontaktperson

Alicia Pettersson

Alicia Pettersson

0381-67 12 03

alicia@dekaltrim.nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

alttext

Högsta kvalité

alttext

Snabba leveranser

alttext